Algemene voorwaarden

Baby’s zijn welkom bij Malou-Babyspa tot ze 12 maanden oud zijn. 

Neem zeker even telefonisch contact met ons op. Bij Malou zijn kindjes met specifieke zorgbehoeften meer dan welkom. Is jouw baby ouder dan 12 maanden (max 15kg) en denk je dat hij/zij nog een therapie kan gebruiken? Aarzel niet om ons te contacteren.

We beschikken bij Malou over 3 babyjacuzzi’s. Er kunnen dus max 3 sessies tegelijk plaatsvinden.

Welkom vanaf 15min voor het spa-moment. Jullie kunnen jullie baby nog een flesje/eten geven in ons rusthoekje. Tip: kindjes die uitgerust en net gevoed zijn, zullen het meest genieten en makkelijk tot rust komen.

In principe breng je enkel je baby mee. Elke baby heeft zijn eigen verzorgings- en massagetafel. Zwemluiers, luiers (Pampers), vochtige doekjes, biologische massage olie, lichaamslotion, handdoekjes… worden allemaal voorzien door Malou.
De drijfring waar de baby’tjes mee in het water drijven, wordt uiteraard ook door ons voorzien. Deze drijfring is uitermate veilig en goedgekeurd. Op deze manier kan uw baby zich gewichtsloos en met een veilig gevoel in het water voortbewegen.

Het is de bedoeling om een echt verwenmoment te creëren, een rustmoment. Om deze reden zijn er max. 2 personen toegelaten tijdens het spa-moment.

Indien U graag een Malou-moment voor jou en je baby(‘s) alleen hebt, kan dat zeker. Je boekt dan online 3 sessies op hetzelfde uur en gebruikt de kortingscode “MalouPrivé” (-15%)

Uiteraard hebben we voor de ouders van een tweeling of drieling ook een mooie korting. Je kan ervoor kiezen om de kindjes samen in 1 badje of in 2 badjes te laten genieten. Reserveer telkens 2 sessies op hetzelfde uur. Gebruik voor 1 badje de kortingscode “MalouTwin10” (-10%) Indien je kiest voor 2 (of 3) badjes gebruik je de kortingscode “MalouTwin15” (-15%).

Bij Malou voorzien we 1 uur voor elke sessie. Ontvangst – uitkleden van de baby (elke baby heeft zijn eigen verzorgingskussen) – 20 min babymassage door ouders – 25 min hydrotherapie – aankleden van de baby.

Malou-Cadeaubon: onze cadeaubon is telkens een jaar geldig. Op deze manier kan je al een bon cadeau doen voor de geboorte. Vergeet niet om de bon te gebruiken voor dat de baby 12 maanden oud is. Gebruik bij de reservatie van het spa-moment de nummer van de cadeaubon. Je bedrag zal automatisch in mindering worden gebracht.

Malou-3/5 beurten : Je kan bij Malou ook een 3 of 5 beurtenkaart kopen. Wanneer je baby veel voordelen ondervindt van het spa-moment, zowel motorisch als mentaal kan je voordelig meerdere malen naar onze spa komen. Tip : 2 à 3 keer/maand een spa-sessie is ideaal om de motorische en mentale ontwikkeling optimaal te stimuleren. Gebruik bij het reserveren van een sessie telkens de kaartnummer.

Een sessie annuleren doe je door minstens 24u op voorhand een mail te sturen naar [email protected]. Je zal een tegoedbon ontvangen van het volledige bedrag.

Een spa-moment verplaatsen doe je minstens 12u voor de geplande sessie.
Indien je een sessie wil verplaatsen kan je mail sturen naar [email protected] of via whatssapp/bericht naar 0465/08.42.79.

Indien je niet komt opdagen of je kindje plots ziek wordt (minder dan 12u op voorhand) zal je een tegoedbon van 30 euro ontvangen indien je ons binnen de 24u na het geplande spa-moment op de hoogte stelt.

Uiteraard mogen zieke baby’s niet naar de spa komen. Dit om de gezondheid van de andere baby’s veilig te stellen maar ook vooral voor je eigen baby’tje. Een ziek kindje voelt zich het best thuis in een veilige omgeving en heeft al zijn energie nodig om te genezen. Indien je toch met een ziek kindje naar de spa komt, mogen we u de toegang steeds weigeren.

0
Uw winkelmandje

MALOU BABYSPA

Cadeaubonnen

kunnen verstuurd worden via mail of afgehaald worden na afspraak.