MALOU BABYSPA
MALOU BABYSPA
MALOU BABYSPA
Previous
Next

Over ons...

Een plek waar ouders en hun baby(‘s) tot rust kunnen komen, een plek waar je intens kan genieten van elkaar. Even weg van alle drukte van buitenaf…

 

Dit is waar Malou-babyspa voor staat, opgericht door Caroline Lemmens. 

 

Caroline studeerde in 2009 af als kinderverpleegkundige. In mei 2011 startte ze Het Pippertje in Brasschaat op, een kinderdagverblijf voor maar liefst 50 kindjes.

 

Met 10 jaar ervaring met de allerkleinsten en zelf mama van 2 flinke jongens, ging ze op zoek naar een uitbreiding voor Het Pippertje.

 

Malou-Babyspa werd een feit. Bij Malou kan je baby (en jijzelf als ouder) genieten van een babymassage en na de massage een hydrosessie (jacuzzi voor baby’s).

 

In Malou-babyspa zal je voornamelijk onze verantwoordelijke Iris tegenkomen, een gedreven kinderverzorgster met ervaring die jullie met veel zorg en liefde begeleid doorheen de sessie. 

 

Iris volgde ook een speciale opleiding tot massage-therapeute, ze voert de massages dan ook uit met veel zorg voor het vrouwelijke lichaam en voldoende discretie.

BabySpa

Het baby-spa-momentje bestaat meestal uit een workshop babymassage en daarna een sessie hydrotherapie welke bestemd zijn voor baby’s vanaf 2 weken tot 12 maanden oud.

Uiteraard kan er ook enkel een workshop massage gedaan worden of enkel een hydrosessie, stuur ons voor deze optie even een berichtje.


Het hele spa-moment heeft als doel de motorische en mentale ontwikkeling van uw baby te stimuleren maar vooral om een heerlijk verwenmoment te creëren tussen jou en je baby.

Het huidcontact tijdens de massage, maar ook het oogcontact en de aanmoedigende stemmen van mama en/of papa zullen de emotionele band tussen u en uw baby enorm versterken.

MASSAGE & HYDROSESSIE

relaxatie

Het hele spa-moment heeft als doel de motorische en mentale ontwikkeling van uw baby te stimuleren maar vooral om een heerlijk verwenmoment te creëren tussen jou en je baby.

Tijdens de massage zullen wij de handelingen voor doen op onze massage pop. 

Jullie zullen dit vervolgens uitvoeren bij jullie eigen baby. 


We gebruiken bij de massage enkel biologische massageolie en zijn in het bezit van een diploma babymassage.

De massage heeft veel voordelen :

Met een speciale drijfring, gemaakt van polyesterschuim, kan uw baby zich volledig veilig, comfortabel en vrij bewegen in het warme water. Door de gewichtloosheid en de verticale houding zal je baby zijn lichaam op een andere manier kunnen bewegen en ontwikkelen. Een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen en motorische ontwikkeling.

De voordelen van deze therapie :

Op welk moment naar de spa?

Uiteraard is “het beste moment” voor elke baby anders. Het beste kom je naar de spa na een langere dut en na een voeding. De hydrosessie vraagt een enorme inspanning, daarom is je baby best wat uitgerust.


Als ouders ken je het ritme van uw kindje natuurlijk het best, dus plan je de sessie best in wanneer je denkt dat het voor jouw kindje het beste uitkomt. Er is bij Malou een ruimte voorzien waar je uw baby in alle rust nog kan voeden voor de sessie.

0
Uw winkelmandje