MALOU BABYSPA
MALOU BABYSPA
MALOU BABYSPA
Previous slide
Next slide

Over ons...

Over ons…

Een plek waar ouders en hun baby(‘s) tot rust kunnen komen, een plek waar je intens kan genieten van elkaar. Even weg van alle drukte van buitenaf…

 

Dit is waar Malou-babyspa voor staat. 

 

Manon richtte in 2020 Kinderdagverblijf Kastaar in Ekeren op, met een groot hart voor kinderen en opzoek naar uitbreiding nam Manon in 2023 ook Kinderdagverblijf Het Pippertje in Brasschaat over én Babyspa Malou. Manon leidt alles in goed banen met als prioriteit het welzijn van de kindjes.  

 

In Malou-babyspa zal je voornamelijk onze verantwoordelijke Iris tegenkomen, een gedreven kinderverzorgster en mama van 2 die jullie met veel zorg en liefde begeleid doorheen de sessie. 

 

Iris volgde ook een speciale opleiding tot massage-therapeute, ze voert de massages dan ook uit met veel zorg voor het vrouwelijke lichaam en voldoende discretie.

BabySpa

Het baby-spa-momentje bestaat meestal uit een workshop babymassage en daarna een sessie hydrotherapie welke bestemd zijn voor baby’s vanaf 2 weken tot 12 maanden oud.

Uiteraard kan er ook enkel een workshop massage gedaan worden of enkel een hydrosessie, stuur ons voor deze optie even een berichtje.


Het hele spa-moment heeft als doel de motorische en mentale ontwikkeling van uw baby te stimuleren maar vooral om een heerlijk verwenmoment te creëren tussen jou en je baby.

Het huidcontact tijdens de massage, maar ook het oogcontact en de aanmoedigende stemmen van mama en/of papa zullen de emotionele band tussen u en uw baby enorm versterken.

MASSAGE & HYDROSESSIE

relaxatie

Het hele spa-moment heeft als doel de motorische en mentale ontwikkeling van uw baby te stimuleren maar vooral om een heerlijk verwenmoment te creëren tussen jou en je baby.

Tijdens de massage zullen wij de handelingen voor doen op onze massage pop. 

Jullie zullen dit vervolgens uitvoeren bij jullie eigen baby. 


We gebruiken bij de massage enkel biologische massageolie en zijn in het bezit van een diploma babymassage.

De massage heeft veel voordelen :

Met een speciale drijfring, gemaakt van polyesterschuim, kan uw baby zich volledig veilig, comfortabel en vrij bewegen in het warme water. Door de gewichtloosheid en de verticale houding zal je baby zijn lichaam op een andere manier kunnen bewegen en ontwikkelen. Een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen en motorische ontwikkeling.

De voordelen van deze therapie :

Op welk moment naar de spa?

Uiteraard is “het beste moment” voor elke baby anders en is plannen vaak moeilijk met een babytje. 

Het beste kom je naar de spa na een dut en na een voeding. 


De hydrosessie vraagt een enorme inspanning, daarom is je baby best wat uitgerust.

Als ouders ken je het ritme van uw kindje natuurlijk het best, dus plan je de sessie best in wanneer je denkt dat het voor jouw kindje het beste uitkomt. 


Er is bij Malou een ruimte voorzien waar je uw baby in alle rust nog kan voeden voor de sessie.


Je hoeft buiten een extra voeding niets mee te nemen, wij zorgen voor alles ! 

0
Uw winkelmandje

MALOU BABYSPA

Cadeaubonnen

kunnen verstuurd worden via mail of afgehaald worden na afspraak.